Huippuhuvila keskellä Himosta

Villa Metsänhenki on Keski-Himoksen helmi: tyylikäs luksushuvila, joka on omiaan sekä ylelliseen lomanviettoon että yrityksen edustustilaisuuksiin. Tilaa riittää parille–kolmelle perheelle tai isommallekin kaveriporukalle. Sijainti on erinomainen niin talvi- kuin kesäaktiviteetteihin.

Huvilan yläkerrassa on tilava, tyylikäs olohuone, kaksi makuuhuonetta ja hyvin varusteltu keittiö. Olohuoneesta pääset suurelle etuterassille, jonka varusteisiin kuuluu kaasugrilli.

Huvilan yläkerrassa on tilava, tyylikäs olohuone, kaksi makuuhuonetta ja hyvin varusteltu keittiö. Olohuoneesta pääset suurelle etuterassille, jonka varusteisiin kuuluu kaasugrilli.

Alakerran ylellisessä saunassa voit hemmotella itseäsi vaikka kuuntelemalla musiikkia tai katsomalla leffaa televisiosta. Takkahuoneessa on nautinnollista vilvoitella saunan jälkeen ja ihastella maisemaa isoista ikkunoista. Alaterassilla käytössäsi on erillishinnalla myös 6 hengen poreamme.

Alakerrassa on erillinen yksiö, jossa on oma suihku. Yksiötä voi arkiviikkoisin vuokrata erikseen, jos muita vuokralaisia ei tuolloin ole. 

Vuonna 2006 rakennettu Villa Metsänhenki on hiljakkoin uudistettu täysin ulkoa ja sisältä.

Painike avaa uuden välilehden selaimeen

Tule rentoutumaan!

Hinnat alkaen (eivät koske tapahtumaviikonloppuja tai muita sesonkiaikoja):

450 € / vrk (su–pe)
1 200 € / viikonloppu
1 800 € /viikko
Ulkoporeamme 160 € / varausaika

Etäisyys

Himos Center 1 km
Kauppa 1 km
Ravintola / Hotelli 1,2 km
Himos Areena 1,2 km
Golf  2,3 km
Tennis 700 m
Länsi-Himos 1,4 km
Pohjois-Himos 1,4 km
Jämsän keskusta 9 km

Ota yhteyttä

Kysy lisää Villa Metsänhengestä:

Markus Rintamäki
040 7355 071
02 5787 230

Painike avaa uuden välilehden selaimeen

Varustelu

Tasokkaasti varustellussa keittiössä on integroidut kalusteet, kattava astiasto ja kaikki tarvittava ruoanlaittoon. Olohuoneessa on 65” TV sekä soundbar tasokkaaseen äänentoistoon. Takkahuoneessa on myös TV, samoin saunassa jossa voit kuunnella myös musiikkia Bluetoothin yli. Langaton nettiyhteys on luonnollisesti käytössäsi.

Liinavaatteita voit tarvittaessa vuokrata hintaan 25 € / henkilö. Lähtösiivouksen voit tilata sopimuksen mukaan. Myös lemmikkieläinten vierailusta voimme sopia erikseen. Ota yhteyttä ja kysy!

Himos on ykköskohde läpi vuoden

Kaikki Himoksen huikeat ulkoilumahdollisuudet ovat heti kätesi ulottuvilla. Talvella voit laskettelun lisäksi lumikenkäillä ja hiihtää murtsikkaa mahtavissa maisemissa. Tai haluaisitko kokeilla moottorikelkkailua? 

Lumettomaan aikaan pääset suoraan pihasta lenkkipolulle tai maastopyörän selkään. Himos Golfin vaihtelevat ja monimuotoiset kentät odottavat lähistöllä. Loppukesästä metsästä löytyy retkeilijälle myös hyviä marja- ja sieniapajia. Himos Areena suosikkiesiintyjineen on vain reilun kilometrin päässä.

Painike avaa uuden välilehden selaimeen